Vrouwencoach en ervaringsdeskundige bij prematuur ouderschap.

 

Klik hier om contact op te nemen.

“Een mens echt zien dat is mijn kracht.”

 

Vanuit deze kracht kijk en luister ik zonder oordeel naar de ander. Door mijn ervaring, opleiding, intuïtie en positieve energie, kijk ik naar de lichtpunten en de vaardigheden
die de ander al heeft. Door deze punten extra te belichten help ik de ander terug in kracht en (zelf)vertrouwen te komen. Gelijkwaardigheid is voor mij een belangrijke waarde wat je terug voelt in mijn aanwezigheid.

Hoe zie ik mezelf?

Ik ben een positieve vrouw en straal deze energie graag naar anderen uit. Ik laat de ander in zijn waarde en luister echt. Ik bekijk situaties vanuit meerdere kanten, wat mij toegankelijk maakt en waardoor ik iemand andere inzichten kan laten zien, zonder degene tekort te doen. Ik vind humor belangrijk in het leven en gebruik dit regelmatig.

Waar ben ik goed in?

Ik ben goed in echt luisteren en er zijn, daarbij luister ik ook naar wat er niet gezegd wordt. Ik koppel dit (altijd met permissie van de ander) terug en stel vragen, waardoor de ander zich gehoord en gezien voelt. Doordat ik zonder oordeel luister, zorgt dit vaak snel voor openheid en voelt de ander zich op zijn gemak. Het belichten van de positieve kanten is hierbij een grote kracht. Ik kan anderen motiveren.

Mijn kernwaarden

Krachtig

Liefdevol

Zonder oordeel

Laagdrempelig

Motiverend en inspirerend

Gelijkwaardigheid

Positief, met een scheutje humor

Ondersteunend

Positieve kracht

Kracht is een woord dat de afgelopen 3 jaar steeds bij mij terug komt. Het staat ook voor jou als vrouw en moeder. Er zit zoveel kracht in jou. Toch ervaar je dit zelf niet altijd (tijdens en na zo’n proces) en dat wil ik met mijn positiviteit overbrengen. Het extra belichten, zodat jij het zelf ook weer kan voelen.

Vroeg BegiN, BegiN bij jezelf.